Vážení zákaznici, rádi bychom Vás upozornili, že poslední expedice objednávek proběhne dne 19.12.2024 s tím, že již nejsme schopni garantovat doručení do Vánoc. Objednávky přes celé Vánoční svátky přijímáme nepřetržitě a expedovat začneme až po Novém roce, tedy 2.1.2025. Děkujeme za pochopení Team Byliny.cz

Bioláda rakytník a hruška 230g bio

Kód: 7068
Neohodnoceno
Značka: KOLDOKOL
97 Kč
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
2.1.2025

Této dvojici to funguje znamenitě! Plná chuť hrušek s jemnou kyselostí rakytníku krásně ladí a společně vytváří hotovou marmeládovou bio symfonii!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Detailní popis produktu

Šťavnatý rakytník a zralá hruška. On je přirozeným zdrojem vitamínu C, ona přináší sladkost a plnou chuť. Dohromady tvoří dokonalý pár, který vám zamotá hlavu a omámí vaše chuťové buňky. Představujeme vám naši domácí rakytníkovou marmeládu s hruškami!

  • rakytník je přirozený zdroj vitamínu C
  • produkt ekologického zemědělství
  • bez přidaného cukru

Jak si Bioládu nejlépe vychutnat?

Náš domácí rakytníkový džem s hruškami vás potěší na koláči i na palačinkách. V kombinaci s mlékem z něj bude výtečný mléčný koktejl. A co teprve, když si jej vezmete jako zdroj energie na výlet do hor! Hruška a rakytník vás prostě nezklamou.

Skladování: Bioláda nemá ráda přímé slunce a extrémní teploty, proto ji po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů.

Podíl ovocné složky: 98 % 

V každé sklenici: 113 g ovoce

Složení: rakytník *, hrušky *, jablečný koncentrát*, želírující látky agar a citrusový pektin

*produkt ekologického zemědělství 

Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: 767 kJ (183 kcal), tuky: < 0,5 g z toho nasycené kyseliny: 0,1 g, sacharidy: 40 g z toho cukry: 38,8 g, bílkoviny: < 0,4 g, sůl: 0,1 g

Výrobce: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice

Doplňkové parametry

Kategorie: Marmelády a džemy
Hmotnost: 0.284 kg
Alergeny: Vegan, Vegetarián, Bez lepku, Bez přidaného cukru, Bez éček, Bez palmového oleje, Bez laktózy, DIA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: