Variant Paprika uzená
Kód: 4068Detailní popis produktu
Složení papriky uzené
Paprika uzená
Použití papriky uzené
Přidejte ji do marinád, které dodají naloženému masu tu pravou grilovací chuť, do omáček, dipů, na grilovanou zeleninu, do pikantních nebo pečených pokrmů.
Účinky papriky uzené
- Antioxidační a protizánětlivé účinky
- Podpora trávení
- Zlepšení kardiovaskulárního systému
- Podpora metabolismu
- dle nařízení ES č.1924/2006 nemůžeme uvádět zdravotní účinky, proto výše uvedené léčivé účinky jsou formou tipů našich babiček a tradičního lidového léčitelství. Nejedná se o lékařské doporučení – vycházíme pouze informací z internetu, které nemusí být odborné.
Pečené bramborové hranolky s uzenou paprikou
Suroviny:
4 středně velké brambory, 2 lžičky papriky uzené, 1 lžička soli, 1/2 lžičky mletého česneku, 2 lžíce olivového oleje
Předehřejte troubu na 220 stupňů C. Brambory omyjte, oloupejte a nakrájejte je na hranolky. V misce smíchejte papriku uzenou, sůl, mletý česnek a olivový olej. Touto směsí potřete bramborové hranolky. Na plech vyložený pečicím papírem rovnoměrně rozložte potřené bramborové hranolky. Pečte v předehřáté troubě 20-25 minut nebo dokud nejsou hranolky zlatě hnědé a křupavé. Hotové hranolky můžete podávat jako přílohu k různým pokrmům, jako jsou hamburgery, grilované maso nebo saláty.
Výrobce: Variant
Balení: 120g
Zařazení: Koření
Užitečné odkazy:
Variant Paprika sladká
Variant Paprika lahůdková
I když se věnujeme aktualitě informací o našich výrobcích, výrobní předpisy se průběžně mění, a tak se mohou měnit země původu, složení, obsah živin, alergeny nebo dietetické informace. Vždy proto doporučujeme přečíst etiketu před použitím výrobku.
Nezalekněte se, jestliže se vámi objednané produkty budou vizuálně lišit od těch, které vidíte na fotografii. Fotografie slouží především na ukázku a na kvalitu našich produktů to nemá sebemenší vliv. Naší prioritou je nejvyšší kvalita a vše připravujeme s pečlivostí a láskou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.