Oolong Ginseng GF - zelený čaj

Kód: 5361/50G
Neohodnoceno
Značka: Byliny.cz
od 149 Kč

Zvolte variantu

Oolong Ginseng je klasika ze světa čínských oolongů, zde ve verzi s přídavkem ženšenu oblíbeného v čínské medicíně. Ženšen je uznávaným adaptogenem, což znamená, že pomáhá přizpůsobit se zvýšené námaze organismu, zvyšuje odolnost vůči stresu. Oolong Ginseng je čaj, který vznikl jako výsledek složitého procesu - vysoce kvalitní čajové lístky jsou lisovány s práškovým ženšenem a listem lékořice. Duo Oolong a Ženšen je přímou cestou ke zdraví a dlouhověkosti.

Detailní informace

váha: 50g
Skladem | 5361/50G
Můžeme doručit do: 28.11.2024
149 Kč
váha: 100g
Skladem | 5361/100
Můžeme doručit do: 28.11.2024
249 Kč
váha: 250g
Skladem | 5361/250
Můžeme doručit do: 28.11.2024
499 Kč
váha: 1000g
Skladem (1 ks) | 5361/251
Můžeme doručit do: 28.11.2024
1 799 Kč

Detailní popis produktu

Oolong Ginseng je klasika ze světa čínských oolongů, zde ve verzi s přídavkem ženšenu oblíbeného v čínské medicíně. Ženšen je uznávaným adaptogenem, což znamená, že pomáhá přizpůsobit se zvýšené námaze organismu, zvyšuje odolnost vůči stresu. Oolong Ginseng je čaj, který vznikl jako výsledek složitého procesu - vysoce kvalitní čajové lístky jsou lisovány s práškovým ženšenem a listem lékořice. V důsledku toho získáme kuličky nepravidelného tvaru, které se vyvinou v nálevu. Zmíněná lékořice je cítit v chuti zlatavého nálevu a svou vůní hýčká vaše smysly. Připomíná květy orchidejí. Nefermentovaný čaj neprochází fází oxidace, což dále ovlivňuje jeho zdravotní přínosy. Duo oolong a ženšen je přímou cestou ke zdraví a dlouhověkosti.

Složení: Oolong, Žen-šen, Lékořice.

Původ: Čína

Návod na přípravu

  1. Čaj zalijte vodou o teplotě 80-90 °C v poměru 1 čajová lžička na 1,5-2 dl.
  2. Pro přípravu čaje v konvici přidejte 1 lžičku navíc.
  3. Doba vyluhování je 3-5 minuty (přikrytý šálek), poté přeceďte.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zelené čaje
Alergeny: Vegan, Vegetarián, Bez lepku, Bez přidaného cukru, Bez éček, Bez palmového oleje, Bez laktózy, DIA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: